Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Криптовалютну спільноту налякала інформація про вбивство розробника блокчейн додатків

3:37 pm, 5 Квітня, 2023

Криптовалютну спільноту сколихнула новина про вбивство колишнього технічного директора Square і засновника Cash App Боба Лі. Чоловік помер у вівторок, після численних ножових поранень, отриманих у центрі Сан-Франциско.

«Інспектори надали допомогу та викликали на місце медиків. Потерпілого з травмами несумісними з життям доставили до місцевої лікарні. Незважаючи на зусилля рятувальників та медиків, чоловік помер від отриманих травм», - йдеться у ЗМІ.

Користувачі Твіттера активно обговорюють ймовірні причини вбивства Боба Лі, співчувають його родині та друзям. «Він був щедрою порядною людиною, яка не заслуговувала бути вбитою», — написав CEO Abra Білл Бархіндт.

Наразі про можливих підозрюваних мова не йде, втім поліція вже розслідує цю справу. Боб Лі був директором із продуктів MobileCoin, компанії-розробника однойменної криптовалюти, орієнтованої на конфіденційність. Він здобув популярність у технологічній індустрії як перший технічний директор платіжної платформи Square (Block), заснованої Джеком Дорсі, та засновник мобільного платіжного сервісу Cash App.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$63,740.67

1.97%

ETH

$3,186.31

-0.22%

BNB

$592.91

0.20%

XRP

$0.51

1.78%

SOL

$136.99

0.57%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше