Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Автогіганти Nissan і Toyota розпочали експерименти у мета-всесвітах

12:09 pm, 25 Квітня, 2022

Великі японські автомобільні концерни Nissan Motor та Toyota Motor звернули увагу на популярність метавсесвітів та почали використовувати їх для різних цілей.

Nissan запустила у віртуальній реальності цифрову версію галереї Nissan Crossing, яка у реальному світі розташована у токійському кварталі Гінза. Для розміщення віртуальної копії шоуруму було обрано платформу американського стартапу VRChat.

У віртуальному шоурумі відвідувачі зможуть побачити новий електричний автомобіль Nissan Ariya, а в майбутньому планується проводити різні заходи та презентації (нещодавно ми детально писали про такі івенти).

Компанія Toyota використовує метавсесвіт для вирішення інших завдань — у віртуальному просторі розмістився робочий майданчик для деяких підрозділів та дочірніх компаній концерну. Співробітники беруть участь у нарадах у віртуальній реальності, спілкуються один з одним та проводять час у віртуальному офісі. Наразі майданчиком користуються відділи HR та технічної розробки.

Нагадаємо, що нещодавно Hyundai випустила короткометражний фільм «Всесвіт метамобільності». У ньому представлена концепція NFT від автовиробника, яка поки що більше схожа як перші кроки в мета-просторі, ніж як самостійний і зрозумілий проект. Проте всі починають з малого.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$62,702.83

-2.56%

ETH

$3,097.51

-1.56%

BNB

$586.94

-3.94%

XRP

$0.51

-1.74%

SOL

$135.05

-5.94%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше