Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Екс-директор криптовалютної біржі BitMEX попросив суддю не відправляти його до в’язниці

4:31 pm, 5 Травня, 2022

Колишній СЕО BitMEX Артур Хейс попросив суддю нью-йоркського суду, який розглядає його справу, не відправляти його за ґрати, а надати таке покарання, яке дозволить мандрувати.

Згідно з повідомленням Bloomberg, юристи Хейса подали прохання про випробувальний термін «без утримання під вартою вдома або ув’язнення» після угоди про визнання провини. Ймовірно, угода все одно призведе до ув’язнення на термін від 6 до 12 місяців «відповідно до федеральних законів».

«Ця справа вже мала дуже сильний і широко розтиражований вплив на особисте життя пана Хейса та на бізнес BitMEX, співзасновником якого він є», — йдеться у заяві на 65 сторінок.

Хейс здався щоб постати перед судом у квітні минулого року, після чого був звільнений під заставу у розмірі 10 мільйонів доларів у рамках заздалегідь укладеної угоди з прокуратурою.

Разом із співзасновниками BitMEX Бенджаміном Дело та Семюелем Рідом Хейс визнав себе винним у порушенні Закону про банківську таємницю та підтвердив, що йому не вдалося створити та підтримувати програму боротьби з відмиванням грошей на біржі.

Усі троє погодилися виплатити штраф у розмірі 10 мільйонів доларів. Згідно з Bloomberg, у спробі домогтися лояльності від судді, команда юрконсультантів Хейса надала суду листа від його матері, а також фотографії та листи від прихильників та фанатів.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$63,692.53

4.13%

ETH

$3,050.89

3.52%

BNB

$556.89

3.84%

XRP

$0.51

4.94%

SOL

$141.79

6.55%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше