Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Хакери викрали дані мільйонів користувачів Apple і виставили на продаж у даркнеті

5:40 pm, 29 Квітня, 2024

Невідомий хакер виставив на продаж експлойт, який дає змогу отримувати інформацію про покупки клієнтів понад 100 популярних компаній. До списку увійшли техногіганти Apple, HP, Huawei, Samsung, Lenovo, Dell та інші.

Дані включають:

  • адреси виставлення рахунків і доставки;
  • серійні номери;
  • назви компаній;
  • номери рахунків;
  • номери телефонів;

За твердженнями зловмисника, спеціально створений експлой щодня викачує дані про 500−5000 замовлень, зроблених протягом останніх 12 годин. До пакета, що продається у даркнеті, входять вкрадені дані, експлойт, що використовується для злому, і код Python-бота. Хакер заявив, що раніше не займався продажем подібних даних і встановив початкову ціну в $ 14 500, залишивши можливість для торгу.

Додатково, за $ 3000 кіберзлочинець пропонує продемонструвати вразливість, використану для завантаження інформації про замовлення.

Нагадаємо — всього тиждень тому власників iPhone попередили про критичну вразливість смартфонів, завдяки якій хакери крадуть криптовалюту. Генеральна директорка постачальника криптогаманців Trust Wallet Еовін Чен рекомендувала користувачам смартфонів Apple відключити сервіс iMessage — все через побоювання експлойту нульового дня. Чен послалася на «перевірену інформацію від компанії Intel», яка виявила експлойт нульового дня для iOS iMessage, що продається у даркнеті за $ 2 млн.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$66,345.06

3.31%

ETH

$2,983.49

1.15%

BNB

$578.01

0.07%

XRP

$0.52

1.77%

SOL

$163.02

7.45%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше