Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Хакери заявили про крадіжку та продаж конфіденційних даних користувачів біржі Binance

10:41 am, 6 Лютого, 2024

В епоху, коли цифрові сліди є настільки ж важливими, як і фізичні, криптовалютна спільнота зіткнулась з новою атакою. Кіберзлочинна організація, відома як Tamagami, заявила про проникнення у базу даних користувачів криптовалютної біржі Binance.

Представники Tamagami про наявність у них доступу до Kodex, інструменту, який використовується для електронних запитів на отримання даних (EDR) або повісток до суду для різних онлайн-сервісів, таких як LinkedIn, Discord, Tinder і Binance. Цей доступ становить значну загрозу, оскільки може призвести до несанкціонованого витоку даних, що ставить під загрозу конфіденційність користувачів.

За словами спеціалістів Binance, облікові записи користувачів захищені. Платформа кібербезпеки HudsonRock повідомила про порушення, підкресливши подібні проникнення в системи Binance і бразильської поліції через інфікування Infostealer. Ця тенденція поширюється не лише на ці організації: жертвами також стають такі великі корпорації, як Google, TikTok і Meta.

У відповідь на хвилювання серед учасників криптоспільноти, Binance звернулася до X, щоб заспокоїти користувачів. Біржа пояснила, що їхня команда безпеки, оцінивши загрозу, підтвердила відсутність витоку даних з їхніх систем. Втім, у даркнеті поширюються публікації про продаж даних верифікованих користувачів Binance.

Нагадаємо — минулого тижня стало відомо, що високочутливий кеш-код, інфраструктурні діаграми, внутрішні паролі та інша інформація, що належить криптовалютній біржі Binance, були кілька місяців у відкритому доступі на GitHub.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$61,206.72

-1.87%

ETH

$3,009.35

-5.20%

BNB

$567.19

-3.21%

XRP

$0.50

-2.11%

SOL

$128.82

-4.88%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше