Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Ілон Маск дозволить операції з криптовалютою у Twitter-X вже наступного року

2:35 pm, 22 Грудня, 2023

Платформа X, що належить Ілону Маску, запустить власний платіжний сервіс у середині 2024 року. Наразі компанія очікує на отримання ліцензій на надання фінансових послуг на фіатному і криптовалютному ринках. Про це мільярдер розповів на подкасті у глави ARK Invest Кеті Вуд.

За словами Маска, інтеграція платежів відкладалася через бюрократичні процеси. Він визнав, що X «трохи запізнився» з подачею всіх необхідних документів на ліцензію. Однак йому невідомо про будь-які потенційні «проблеми», через які заявку можуть відхилити.

Криптоспільнота неодноразово висловлювала побажання про інтеграцію мем-коїна Dogecoin і біткоїна у платіжну систему X. Утім Маск раніше вже зазначав, що спочатку опція платежів буде націлена виключно на фіатні валюти, хоча й передбачить можливість інтеграції цифрових активів у віддаленій перспективі.

Про заявку X на ліцензію стало відомо у січні цього року. Паралельно соцмережа розпочала розробку відповідного ПЗ.

Нагадаємо — Маск планує зробити з X «супердодаток» із платною верифікацією та фінансовою екосистемою. Чутки про інтеграцію Dogecoin як способу оплати виникли після презентації оновлень у листопаді 2022 року. Сам мільярдер виступав із відповідною пропозицією ще у квітні.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$63,321.71

-1.36%

ETH

$3,076.87

-2.16%

BNB

$587.69

-0.94%

XRP

$0.56

5.01%

SOL

$152.12

3.59%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше