Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Іспанський технологічний стартап розробив надсучасний комплекс РЕБ, який захищає на землі, у повітрі та кіберпросторі

4:45 pm, 6 Жовтня, 2023

Іспанська компанія Indra на військовій виставці в Толедо представила наземний радіоелектронний бойовий комплекс LANDEF для розвідки та протидії повітряним і морським загрозам. Про це повідомляється на сайті компанії.

За словами розробників, система LANDEF — це революційне рішення, в якому операції координуються одночасно у різних сферах (на суходолі, на морі, в повітрі, у кіберпросторі або космосі). Радіоелектронний бойовий комплекс LANDEF є сучасною системою управління та контролю, призначеною для виконання завдань розвідки та радіоелектронної підтримки, яка відстежує електромагнітну активність супротивника та її пригнічує. Своєю чергою це обмежує пересування літаків, кораблів і бронетехніки та навіть ракет ворога, тож його обороноздатність різко падає.

Як повідомляє Ребека Лопес, керівниця підрозділу наземної електронної оборони Indra, система LANDEF допомагає розумно використовувати електромагнітний спектр і ступінь його сумісності з іншими системами та командним ланцюжком загалом. Вона стверджує: «LANDEF можна назвати „системою систем“, що дає змогу багаторазово збільшити боєздатність армійських підрозділів».

В Indra зазначають, що вже тестують інтеграцію свого рішення з системами протиповітряної оборони. У майбутньому це дасть змогу обмінюватися інформацією та розробляти спільну оборонну стратегію, інтегрувавши потужності засобів радіоелектронної боротьби для «м'якого знищення» різних цілей.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$70,866.79

5.51%

ETH

$3,650.27

16.70%

BNB

$594.49

2.59%

XRP

$0.53

3.19%

SOL

$181.77

2.49%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше