Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Керівник криптобіржі FTX згоден з Ілоном Маском: «Біткоїн не має майбутнього як мережа для щоденних платежів»

11:00 am, 16 Травня, 2022

Генеральний директор криптовалютної біржі FTX Сем Бенкман-Фрід впевнений, що біткоїн не підходить для здійснення щоденних платежів через його низьку масштабованість якщо справа стосується сотен тисяч транзакцій та негативний вплив на екологію.

«З таким же успіхом можна оплачувати покупки в магазинах золотими зливками. Це було б смішно, безглуздо і неймовірно дорого. І я впевнений, що це погано позначилося б на навколишньому середовищі», — упевнений СЕО FTX.

Втім, він вважає, що біткоїн залишиться популярним засобом акумулювання активів для їхнього збереження. Просто для щоденних операцій на його думку людство віддасть перевагу чомусь на основі Proof-of-Stake (PoS).

З цією думкою погоджується і Ілон Маск, який наприкінці 2021 року заявив, що Dogecoin для мікрооперацій підходить краще, ніж ВТС. Його аргументи були такими ж — біткоїн хороший як засіб збереження цінності, а альтернативні криптовалюти краще підходять для щоденних операцій, навіть якщо вони піддаються впливу інфляції через емісію токенів.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$64,218.72

-3.67%

ETH

$3,156.67

-2.93%

BNB

$606.31

0.27%

XRP

$0.53

-3.70%

SOL

$147.46

-6.47%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше