Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Компанія Google інвестувала $ 1 мільярд для розробки цифрового зв’язку між США та Японією

1:18 pm, 12 Квітня, 2024

Компанія Google оголосила про плани інвестувати $ 1 мільярд у будівництво двох підводних кабелів, які створюють нові цифрові маршрути між США та Японією. Нові кабелі, що отримали назви Proa і Taihei, будуть побудовані у співпраці з японською технологічною корпорацією NEC Corp.

Кабель Proa пройде через Японію, Північні Маріанські Острови (CNMI) і острів Гуам, а кабель Taihei запропонує прямий зв’язок між Японією і Гаваями. Водночас кабельна система «TPU» від Google, що з'єднує Тайвань, Філіппіни та США (Taiwan-Philippines-US, TPU), вже знаходиться в розробці і буде також продовжена до CNMI.

Також варто відзначити, що Proa стане першим міжнародним підводним кабелем для CNMI, забезпечуючи новий маршрут між континентальною частиною США і містом Шима в Японії.

Представники Google заявили, що системи Taihei і Tabua забезпечать нові маршрути між континентальною частиною США і Такахагі в Японії. Крім того, компанія будує допоміжний кабель між Гаваями, CNMI та Гуамом для з'єднання транстихоокеанських маршрутів, що підвищить їхню надійність та зменшить затримки для користувачів.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$66,401.21

7.60%

ETH

$3,034.42

4.96%

BNB

$582.45

2.81%

XRP

$0.52

3.52%

SOL

$158.60

11.40%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше