Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Компанія Terraform Labs стала на захист До Квона

11:48 am, 29 Вересня, 2022

Terraform Labs, фірма, яка стоїть за крахом криптовалюти LUNA, заявила, що заходи прокуратури Південної Кореї, спрямовані на переслідування гендиректора компанії До Квона, порушують його громадянські права.

«Ми вважаємо, що ця справа стала дуже політизованою і що дії корейської прокуратури демонструють несправедливість і недотримання основних прав, гарантованих державним законодавством», — заявив представник Terraform Labs для медіа The Wall Street Journal.

Terraform Labs протестує проти ордера, виданого на арешт Квона та його п’ятьох соратників. Правоохоронці стверджують, що Квон порушив закон про ринки капіталу країни після того, як прокурори визнали криптовалюту Luna від Terraform (тепер Luna Classic) цінним папером. Компанія все заперечує. «Як і більшість представників індустрії, ми вважаємо, що Luna Classic не є і ніколи не була цінним папером, попри будь-які зміни в інтерпретації, які нещодавно могли прийняти корейські фінансові чиновники», — сказав WSJ представник Terraform Labs. Працівник компанії відмовився розкрити поточне місцеперебування Квона, посилаючись на повідомлення про загрози фізичної розправи над Квоном та його родиною.

Нагадаємо, що Інтерпол випустив «червоне повідомлення» проти До Квона. Вважалося, що він проживав у Сінгапурі, але місцева влада 17 вересня це заперечила. Правоохоронці активно розшукують розробника, поки він у Twitter хизується, що не збирається ховатись і готовий співпрацювати з представниками силових відомств. Вчора До Квон опублікував у Twitter пост, де спростував звинувачення у відправленні біткоїнів з Binance-гаманця Luna Foundation Guard на баланс криптобірж KuCoin та OKX.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$64,079.10

-0.93%

ETH

$3,152.42

-0.82%

BNB

$612.99

2.10%

XRP

$0.53

-0.94%

SOL

$147.11

-3.31%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше