Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Користувачам дозволять створювати власних чат-ботів зі штучним інтелектом

5:30 pm, 7 Листопада, 2023

Напередодні першої для OpenAI конференції стало відомо про розробку конструктора чат-ботів. За даними видання The Decoder, конструктор чат-ботів отримає багато функцій, доступних у ChatGPT на базі великої мовної моделі GPT-4, наприклад, перегляд веб-сторінок та аналіз даних.

Розробник SEO-інструментів Тібор Блахо опублікував відео з демонстрацією інтерфейсу користувача GPT Builder в дії. Зокрема, показано опцію конструктора, яка дозволяє користувачам вводити підказку під час створення нового чат-бота, наприклад, використовуючи запит: «Розроби креатив, який допоможе створювати візуальні ефекти для нових продуктів».

На вкладці «Створити» можна вибрати мову, тон і стиль листа за замовчуванням, після чого у «Налаштуваннях» вказати назву чат-бота, а також розмістити опис та перелік обмежень. Також є поле для додавання дій користувача в чат-боті - люди зможуть завантажувати файли для створення індивідуальної бази знань і запускати перегляд веб-сторінок і створення зображень. Поруч із параметрами налаштування є панель перегляду з вікном підказки для тестування чат-бота в міру його редагування. Блахо також опублікував докладний опис GPT Builder у соцмережі LinkedIn.

Користувач із ніком Choi повідомив, що OpenAI планує випустити корпоративний «Командний» план підписки з опціями «Гнучкий» та «Річний». В опублікованому ним знімку екрана показані функції «Командного» плану, такі як безлімітний високошвидкісний GPT-4 та можливість розміщення вчетверо довшого контексту. За умови річної підписки вартість використання чат-ботом становитиме $ 25 на місяць, без річної підписки — $ 30 на місяць. Обидва плани передбачають доступ щонайменше трьох користувачів.

Очевидно, в OpenAI також з’явиться маркетплейс, де користувачі зможуть ділитися своїми чат-ботами або переглядати створені іншими розробниками.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$63,565.03

1.37%

ETH

$3,265.38

5.40%

BNB

$597.88

1.81%

XRP

$0.52

1.09%

SOL

$142.66

5.70%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше