Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Крах токена Luna не був шахрайством, але погано побудованим картковим будиночком

1:58 pm, 20 Травня, 2022

Технічний директор компанії Tether Паоло Ардоіно не побачив ознак шахрайства у краху екосистеми Terra та стейблкоїна UST. На його думку, справа просто у поганій архітектурі проекту.

«Я не знаю До Квона. І давайте дамо йому презумпцію невинуватості щодо шахрайства. Він створив цей проект і надмірно ставився до нього та інших. Він був впевнений у своїй правоті та залучив багатьох людей. Ймовірно, вони підтримували його через економічні міркування. Але сам проект не був шахрайським. Це погано розроблений проект, як і багато інших, з поганою архітектурою та плануванням. Немов картковий будиночок, він міг впасти будь-коли, але, звичайно, Квон не міг про це сказати, адже тоді Terra впала б набагато швидше. І, знову ж таки, для мене та багатьох інших з самого початку було ясно, що це погана ідея».

Ардоіно додав, що швидке зростання капіталізації UST стало причиною краху, оскільки Terra не мала достатніх резервів навіть незважаючи на їх постійні покупки ВТС: «По суті, ми бачили каскадне падіння. Коли вони продавали резерви, щоб підтримати курс UST, це сильніше тиснуло на ринок і їм знову треба було продавати резерви. І так далі».

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$64,133.35

0.97%

ETH

$3,123.13

1.24%

BNB

$602.01

-0.64%

XRP

$0.52

0.75%

SOL

$142.36

-0.74%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше