Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Криптобіржа Binance спростувала звинувачення у маніпуляції клієнтськими коштами

11:33 am, 23 Липня, 2022

Криптовалютна біржа Binance спростувала звинувачення у використанні клієнтських коштів для отримання прибутку. Як заявили представники Binance, платформа не використовує внесені в стейкінг Dogecoin (DOGE) та Litecoin (LTC) для видачі позик стороннім особам або для фінансування інших цілей, орієнтованих на підвищення прибутку. «LTC і DOGE не використовуються в ончейн-стейкінгу, оскільки це токени на базі блокчейнів з відмінними від Proof-of-Stake алгоритмами. Кошти користувачів залишаються у Binance», — пояснили представники платформи.

Раніше деякі користувачі звинуватили Binance у використанні коштів клієнтів для виплати відсотків за депозитами. Такі чутки почали поширюватися після запуску платформою програми Locked Staking («Стейкінг через блокування») для токенів на базі PoW, що передбачає річну винагороду до 3.1% для DOGE та до 7% для LTС.

Нагадаємо, нещодавно представники Комісії з цінних паперів та бірж США (SEC) спростували інформацію щодо звинувачення криптобіржі Binance у порушенні правил, встановлених для цінних паперів — у SEC повідомили, що розслідування у цій справі не відбувається. Як заявили представники SEC, вони не мають відомостей про будь-які розслідування щодо Binance. Це свідчить про відсутність документів, які зобов’язують компанію передати регулятору звітність, а її співробітників — з’явитися на допит.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$62,833.41

-2.28%

ETH

$3,116.74

-0.92%

BNB

$591.93

-3.27%

XRP

$0.52

-1.57%

SOL

$135.10

-5.83%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше