Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Криптовалютна спільнота MoonDAO використовувала технологію Chainlink для визначення космічних туристів

10:30 pm, 9 Липня, 2022

MoonDAO — це децентралізована автономна організація, яка використовує технологію блокчейну для децентралізації підтримки космічних досліджень. Міжнародна спільнота MoonDAO, заснована з метою передати космос «в руки людей», використовує токени управління для голосування з ініціатив по фінансуванню, таких як покупка двох квитків на рейс Blue Origin, що відбудеться.

Один з цих квитків був призначений для всіх, хто викарбував один із 9060 безкоштовних NFT MoonDAO, щоб виграти в блокчейн-розіграші. Днями MoonDAO оголосила про інтеграцію з Chainlink VRF — галузевим стандартом для децентралізованої генерації випадкових чисел — для вибору NFT-переможця.

Співзасновник MoonDAO Пабло Монкада-Ларротіз впевнений, що інтеграція Chainlink VRF для випадкового вибору власника квитка на Blue Origin була необхідна для забезпечення прозорості та цілісності місії MoonDAO.

«Завдяки технології Chainlink ми змогли написати смарт-контракт і викликати його у прямому ефірі, щоб будь-хто після міг перевірити як саме наш контракт обирає переможців. Це було дуже важливим для нас. Альтернативою цьому було б дозволити третій стороні обирати переможців, але це по-справжньому „чорна скринька“, а інтеграція смарт-контракту з Chainlink VRF справді вивела нас на новий рівень».

Переможця було обрано 11 червня і повідомлено про його перемогу, в даний час він перевіряється на відповідність вимогам Blue Origin до навчання космонавтів. Монкада-Ларротіс сказав, що як тільки цей процес буде завершено, спільноті MoonDAO буде представлено офіційне оголошення.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$63,864.79

-3.45%

ETH

$3,116.17

-2.80%

BNB

$603.43

-0.71%

XRP

$0.52

-3.94%

SOL

$145.90

-5.66%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше