Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Криптовалютні експерти назвали криптовалюту, що зросла на понад 300% за добу

5:19 pm, 21 Серпня, 2023

Криптовалютні аналітики звернули увагу на зростання токена DONUT, запущеного спільнотою Reddit — цифровий актив виріс у ціні на 363% за тиждень. За словами експертів, інвестори припускають, що DONUT, слідом за MOON і BRICK, може отримати лістинг на великих біржах.

На момент написання новини DONUT торгується за $ 0.03, піднявшись у ціні на 1368.1% за 14 днів, на 2849.7% за місяць та на 1884.5% за рік. Після того як опитування, проведене на r/ethtrader, показало, що більшість учасників спільноти хотіли б бачити DONUT в лістингу централізованих бірж, один з користувачів надіслав лист керівництву платформи Kraken.

У повідомленні, опублікованому u/LivingFondant1419, заявлено, що DONUT — це «оригінальна токенізована криптовалюта спільноти Reddit». Посилаючись на прецеденти з Moons і Bricks, u/LivingFondant1419 зазначив, що Donuts з’явилися раніше за інші токени Reddit, які вже торгуються на провідних біржах.

Подальший ажіотаж виник після того, як обліковий запис u/KrakenSupport почав взаємодіяти з сабреддітом r/ethtrader. «Ми дійсно бачили повідомлення u/LivingFondant1419, і воно було передано нашій команді для розгляду щодо можливості лістингу», — йдеться у відповіді.

Donut — це токен формату ERC-20, який використовується у сабреддіті r/ethtrader для винагороди користувачів за їхній внесок у спільноту. Учасники Reddit можуть заробляти Donuts, розміщуючи якісний контент та беручи участь в обговореннях. Отримані монети можуть бути використані для покупки преміум-функцій, таких як прапори користувача і значки.

Нагадаємо — криптовалюта, створена користувачами Reddit, r/CryptoCurrency Moons (MOON) істотно зросла у липні. За даними аналітиків, зростання відбулося в результаті рішення Reddit про поступове припинення підтримки нетокенізованих монет та винагород Reddit. Тоді у мережі також з’явились чутки про можливий лістинг криптовалюти на біржі Kraken.

У лютому цього року курс MOON був вищий за показники 100 фіатних валют. Один MOON, що торгувався за $ 0.21, коштував більше, ніж одиниця фіатної валюти в Аргентині, Бразилії, Китаї, Коста-Риці та Єгипті.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$63,147.80

-1.13%

ETH

$3,066.24

-2.50%

BNB

$589.97

-0.59%

XRP

$0.55

3.06%

SOL

$153.20

4.95%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше