Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Lenovo представила повністю прозорий ноутбук з вбудованим штучним інтелектом

2:51 pm, 26 Лютого, 2024

Lenovo представили незвичний девайс — абсолютно прозорий лептоп. До слова, це повністю робочий гаджет — згідно з відгуками журналістів, запущені на пристрої програми працювали коректно. Також ноутбук може похвалитися вбудованим штучним інтелектом — він здатний сканувати оточення і давати інформацію про об'єкти.

Просувають ноут як інструмент для дизайнерів і художників — вони дивитимуться на світ через прозорий екран і одночасно малюватимуть його, доповнюючи своїми ідеями.

Відмінною рисою гаджета став прозорий екран із заявленими 55% прозорості. У Lenovo зберегли якість зображення та максимальну яскравість до 1000 ніт. Екран монітора — 17,3-дюймовий Micro-LED.

Крім прозорого дисплея, прозора клавіатура використовує лазерну проекцію для введення клавіш і виконує функцію блокнота для малюнків із підтримкою стилуса. Недоліком такої клавіатури є відсутність тактильного зворотного зв’язку від клавіш, що позбавляє інклюзивності та доступності такого гаджета для усіх охочих.

Ноутбук також оснащений трекпадом великого розміру та основними портами для підключення зовнішніх пристроїв і периферійних пристроїв. Крім того, він включає задню камеру, вбудовану в корпус, яка виконує різні функції, наприклад сканування об'єктів і людей. За допомогою ШІ він може відображати цифрові версії відсканованих елементів на ноутбуці.

Хоча Lenovo не розкрила конкретні апаратні характеристики цього ThinkBook, концепція прозорого ноутбука працює під управлінням стандартної операційної системи Windows 11.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$58,860.50

2.19%

ETH

$2,979.75

2.74%

BNB

$561.13

1.76%

XRP

$0.52

4.39%

SOL

$137.16

11.30%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше