Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Netflix заборонить рекламу криптовалют

2:52 pm, 6 Вересня, 2022

Стрімінговий сервіс Netflix вирішив відмовитися від усіх рекламних кампаній, пов’язаних із політикою, азартними іграми та криптовалютою. Новий варіант підписки, який з’явиться найближчим часом і буде першим, що наслідує нові правила, також не показуватиме рекламу товарів для дітей. Сервіс також хоче впровадити обмеження на рекламу ліків та інших фармацевтичних товарів.

Netflix переніс терміни запуску свого бюджетнішого рівня підписки, в рамках якого користувачі будуть бачити рекламу (дещо менше) на листопад 2022 року. Все це задля конкуренції з Disney+, який запускає власний план на основі реклами 8 грудня. Тепер же новий рівень передплати Netflix запрацює 1 листопада у кількох країнах, включно зі США, Канадою, Великобританією, Німеччиною та Францією.

Нагадаємо, що на початку серпня Netflix, об'єдналися з Polygon для створення NFT-колекції. Проект спрямований на інформування суспільства про РАС — розлад аутичного спектра. Компанія також створить децентралізовану автономну організацію (DAO) для збору благодійних коштів для підтримки людей з РАС.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$63,977.86

0.93%

ETH

$3,063.47

0.09%

BNB

$555.39

0.73%

XRP

$0.50

0.42%

SOL

$142.93

0.79%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше