Підписуйтеся на наш телеграм канал!

NFT гра Stranger things викликала незадоволення у фанатів

12:00 pm, 10 Червня, 2022

NFT-платформа Candy Digital випустила міні-гру за мотивами серіалу «Stranger things» («Дуже дивні справи») від Netflix — фанати активно залучилися до гри, але залишилися незадоволеними. Цього тижня з’явився новий раунд гри, де користувачам необхідно було розшифрувати фразу «Я — володар пекла». Реакція прихильників виявилась неоднозначною.

Багато користувачів скаржились на технічні неполадки та те, що їх постійно "викидало" з гри. Деякі заявили, що Netflix зобов'язаний припинити випускати NFT-колекції та ігри. Втім, були й ті, кому вдалось пройти складний рівень та отримати свій невзаємозамінний токен з улюбленим персонажем.

Як розповіли журналісти Decrypt, задум авторів під час створення NFT-колекції Stranger things полягав у тому, що користувачі повинні грати в міні-ігри та розгадувати загадки, щоб отримати невзаємозамінні токени. Але не так сталося, як гадалося. Втім, бурхлива реакція користувачів на NFT стала звичним явищем для криптоспільноти. Так нещодавно геймерів обурила інтеграція NFT в нову гру компанії Ubisoft. Гравці незадоволені, що відтепер суттєві переваги геймплею можна придбати лише за криптовалюту.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$63,640.88

-1.76%

ETH

$3,042.27

-1.73%

BNB

$555.51

-0.57%

XRP

$0.52

3.69%

SOL

$140.78

-2.24%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше