Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Платформа Yahoo представила нове шоу про віртуальну реальність та криптовалюти

6:28 pm, 7 Липня, 2022

Платформа Yahoo Finance запустила власне шоу про віртуальну реальність та криптовалюти «The Crypto Mile». Наразі до перегляду доступні 2 епізоди: перший — про криптовалюти, другий — про метавсесвіти.

Як розповіли представники Yahoo Finance, The Crypto Mile — це подорож різними цифровими вимірами, які нещодавно були «лише фантазією розробників». «Якщо говорити про метавсесвіти, то кожен з них має унікальні особливості, від мультяшної графіки Meta до децентралізованих пікселів Decentraland і натхненних кіберпанком сфер Somnium Space», — поділилися своєю точкою зору розробники шоу.

Перший епізод містить різні думки професора прикладної економіки Стіва Ханке, викладача і підприємця Джиммі Сонга та «справжнього вовка з Уолл-стріт» Джордона Белфорта. У першій частині автори пообіцяли дійти єдиної точки зору про те, чи досягнув біткоїн дна чи його очікує ще більше падіння.

У другому епізоді шоу, який присвячений метавсесвітам, ведучий зустрінеться з відомими людьми, які вплинули на розвиток метавсесвітів. Зокрема, із Брендоном Джонсоном, який представив одну з перших у світі моделей іпотечного кредитування у віртуальній реальності.The Crypto Mile не єдине шоу про сучасні технології. Так наприкінці червня видання The Verge оголосило про запуск власного шоу «The Future Of» («Майбутнє») на платформі Netflix. Як розповіли автори шоу, «The Future Of» показуватиме «власний амбітний погляд» на світ довкола і як швидко він може змінитись. У серіях обіцяють історії на різну тематику: від чизбургерів і собак — до хмарочосів і життя після смерті.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$64,393.54

0.00%

ETH

$3,147.76

-0.60%

BNB

$609.51

0.16%

XRP

$0.53

0.55%

SOL

$144.21

-2.78%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше