Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Пристрої Apple шукатимуть вільні місця для паркування

2:43 pm, 12 Січня, 2023

Компанія Apple оголосила про початок співпраці з платформою резервування паркомісць SpotHero. Відтепер власники iPhone та MacBook отримуватимуть детальну інформацію про доступні місця для паркування у додатку Apple Maps.

Нова функція поки буде доступна лише у США та Канаді. Наразі користувачі можуть отримати інформацію про стоянку у понад 8 000 місць. Додаток Apple Maps автоматично перенаправлятиме водіїв на сайт SpotHero, який і рекомендуватиме вільні місця для паркування авто.

Щодо SpotHero — це цифрова паркувальна платформа, що допомагає водіям, які хочуть забронювати та оплатити місця для паркування. SpotHero володіє інформацією про паркувальні майданчики, гаражі та надає послуги бронювання паркомісць.

Окрім вдосконалення своїх пристроїв, розробники Apple працюють і над розробкою нових гаджетів — у компанії займаються створенням окулярів доповненої реальності. Точної інформації про те, коли новий гаджет буде представлений наразі немає (орієнтовна дата запуску перенесена на весну). З приводу технічних особливостей пристрою доповненої реальності існує чимало припущень. Деякі джерела вважають, що він коштуватиме від $ 2000 до $ 3000 і буде мати близько десятьох камер, які будуть спрямовані як на навколишній світ, так і на очі користувача.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$63,638.14

-2.04%

ETH

$3,137.24

-1.71%

BNB

$609.28

1.52%

XRP

$0.52

-1.15%

SOL

$145.71

-4.97%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше