Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Розробник криптовалютного гаманця MetaMask готовий виступити проти Apple

8:35 am, 3 Грудня, 2022

Співзасновник MetaMask та колишній співробітник корпорації Apple Ден Фінлі повідомив, що повністю підтримує криптовалютну індустрію, яка вирішила відмовитися від Apple App Store. За словами фахівця, податок у розмірі 30%, що діє на платформі, є прямим зловживанням повноваженнями і монополізацією.

Це стало відповіддю Дена Фінлі на новину про те, що додаток Coinbase Wallet був заблокований в App Store доти, доки його розробники не призупинили функцію передачі токенів NFT. У четвер, 1 грудня, представники Coinbase Wallet повідомили, що їх клієнти більше не зможуть обмінюватися NFT у додатку для iOS.

Також прозвучала заява, що навіть якщо клієнт буде готовий заплатити занадто велику комісію, він все одно не зможе проводити операції з невзаємозамінними токенами, оскільки Apple не інтегрувала підтримку блокчейну Ethereum.

У свою чергу Ден Фінлі зазначив, що і всі інші гаманці чекає та ж сама доля. При цьому він підтвердив: MetaMask готовий відмовитись від екосистеми Apple. Фахівці акцентують увагу, що поки не ясно, що це означатиме для користувачів MetaMask на iOS, оскільки офіційних коментарів щодо подальших дій немає.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$70,459.14

0.21%

ETH

$3,574.70

0.02%

BNB

$610.62

3.86%

XRP

$0.62

-0.10%

SOL

$186.86

0.20%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше