Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Розробники розкрили технічні характеристики нової системи захисту критичної інфраструктури на росії

2:36 pm, 15 Квітня, 2024

У відповідь на ефективність українських безпілотників, які атакували нафтопереробні заводи рф, країна-терорист повідомила про застосування системи радіоелектронної боротьби (РЕБ) для захисту своєї критичної інфраструктури. Фахівці «Ростех» визначили, що системи РЕБ будуть ефективними проти дронів, ніж засоби протиповітряної оборони (ППО), які використовувалися раніше.

За словами розробників рф, на відміну від ППО, РЕБ здатні ефективно придушувати сигнали управління, що використовуються для керування дронами. Одним з прикладів застосування РЕБ є система ROSC-1, яка може захистити об'єкти від різноманітних аеронавігаційних загроз, включаючи пілотовані літаки та дрони.

Застосування РЕБ не обмежується тільки військовими об'єктами. Росія планує застосування цих систем на цивільних об'єктах, таких як енергетичні установки та інфраструктура, для забезпечення їх захисту від аеронавігаційних загроз.

Раніше інженери країни-терориста створили нову систему зв’язку для безпілотників, яка захищена від радіоелектронної боротьби (РЕБ). Система здатна перемикати не тільки частоти, але й радіочастотні діапазони під час польоту, що значно ускладнює її заглушення.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$63,950.42

0.51%

ETH

$3,140.39

0.58%

BNB

$592.08

0.58%

XRP

$0.53

-0.45%

SOL

$146.15

-0.33%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше