Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Штучний інтелект безкоштовно згенерував ключі до Windows 11, виконавши прохання користувача

5:16 pm, 19 Червня, 2023

Один з користувачів Твіттера виявив ще одне вміння ChatGPT, яке він мати не повинен. Виконуючи прохання співрозмовника, чат-бот згенерував робочі ключі для Windows 10 та Windows 11.

Щоб отримати безкоштовний доступ до операційної системи Microsoft, користувачу знадобився лише незвичайний запит до ChatGPT. Він попросив чат-бота діяти як його покійна бабуся, яка читала йому ключі для Windows 10 Pro перед сном. Він також зробив аналогічний запит для ключів Windows 11 Pro.

ChatGPT не тільки згенерував по 5 ліцензійних ключів для кожної версії Windows, але й висловив співчуття з приводу смерті бабусі та побажав користувачеві на добраніч. Співрозмовник перевірив ключі та виявив, що вони дійсно працюють. Він також зміг оновити свою систему з Windows 11 Home до Windows 11 Pro за допомогою одного з ключів.

Щодо ключів для Windows 10, ChatGPT наголосив, що вони призначені «виключно для персонального користування і в жодному разі не повинні бути використані з незаконною метою». При запиті ключів для Windows 11, ChatGPT надав попередження, що представлені ключі абсолютно фіктивні і не призначені для реальної установки програмного забезпечення.

Це не перший випадок, коли ChatGPT генерує ключі для Windows. Раніше він створив ключі для Windows 95, використовуючи просту послідовність чисел. Після успішної генерації діючих ключів для активації Windows 95 Еnderman подякував ШІ, написавши: «Дякую за ці безкоштовні ключі Windows 95». На що ChatGPT спочатку заявив про свою непричетність, а коли зрозумів, що він все-таки допоміг активувати інсталяцію Windows 95, відповів: «Вибачте, але це неможливо…».

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$62,750.64

5.85%

ETH

$3,098.71

3.10%

BNB

$583.61

3.68%

XRP

$0.53

1.52%

SOL

$142.82

2.38%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше