Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Штучний інтелект Devin виявився «розумнішим» за ChatGPT і Gemini

5:12 pm, 16 Березня, 2024

Стартапи та технологічні гіганти намагаються перейти від чат-ботів, що пропонують допомогу за допомогою текстових повідомлень, до агентів штучного інтелекту, які можуть виконувати різноманітні типи завдань будь-якого рівня складності. Про це пише Wired.

Так стартап Cognition AI викликав невеликий переполох в індустрії, випустивши демоверсію програми під назвою Devin. За словами розробників, ШІ «виконує роботу, яку зазвичай виконують добре оплачувані інженери-програмісти».

Чат-боти на зразок ChatGPT і Gemini можуть генерувати код, але Devin пішов далі: спланував, як розв’язати проблему, написав код, а потім протестував і впровадив його.

Творці Devin називають його «розробником програмного забезпечення для штучного інтелекту». Коли його попросили перевірити, як працює мовна модель Llama 2 з відкритим вихідним кодом Meta, Devin розробив покроковий план проекту, згенерував код, необхідний для доступу до API й запуску тестів продуктивності, а також створив сайт для підбиття підсумків.

У Cognition AI запевняють, що їхній ШІ-агент здатний впоратися з широким спектром завдань. Він вразив інвесторів та інженерів X, отримав безліч схвалень і навіть надихнув на створення кількох мемів.

Експерти ШІ-галузі переконані: у найближчі місяці з’явиться значно більше новин про агентів нейромереж. Так Деміс Хассабіс, генеральний директор Google DeepMind, нещодавно розповів, що він планує об'єднати великі мовні моделі з роботою, яку його компанія раніше виконала з навчання програм штучного інтелекту для відеоігор. Ціль — розробити більш здібних і надійних агентів.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$66,132.03

5.41%

ETH

$2,994.04

3.03%

BNB

$580.40

2.18%

XRP

$0.52

3.19%

SOL

$163.10

12.91%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше