Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Співзасновник Фонду Copoca жалкує, що не придбав біткоїн за $ 1

3:00 pm, 21 Травня, 2022

Американський інвестор і співзасновник Soros Fund Management Джим Роджерс сказав, що шкодує про те, що не купив біткоїн більше 10 років тому. Цікаво, що в 2020 році він стверджував, що інвестування в криптовалюти є азартною грою, і пророкував, що ціна у BTC знизиться до нуля.

В інтерв'ю для Economic Times Роджеpс припустив, що в найближчі десять років на світову фінансову систему чекають серйозні проблеми. По цій причині він вирішив купувати золото і серебро.

Інвестор також прокоментував і біткоїн, який, на думку багатьох експертів, може служити захистом від інфляції. Роджеpс визнав, що не володіє жодним BTC і шкодує про те, що не купив достатньо криптовалюти в той час, коли актив коштував $ 1.

Роджерс вважає, що криптовалюта може зіграти життєво важливу роль в фінансовій системі майбутнього і розкритикував цифрові валюти урядів різних країн. Він впевнений, що CBDC будуть мати на меті лише контроль транзакцій звичайних людей: «У цьому відношенні у мене є оптимізм щодо майбутнього криптовалют, але не державних крипто-токенів… Влада не любить конкуренцію, а тому намагається залишитися монополістом».

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$63,926.56

-1.48%

ETH

$3,063.43

-1.17%

BNB

$558.88

-0.37%

XRP

$0.52

3.20%

SOL

$142.88

-1.13%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше