Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Співзасновники Dogecoin посварилися у Twitter через Ілона Маска

10:17 pm, 22 Серпня, 2022

Джексон Палмер, співзасновник Dogecoin, повідомив у Twitter, що його заблокував колега та інший співзасновник мем-криптовалюти Біллі Маркус. Схоже, що головною причиною цього кроку стала «антикриптовалютна» позиція Палмера.

На відміну від Маркуса, який відомий у криптовалютних колах своєю відданістю генеральному директору Tesla Ілону Маску, Палмер вкрай критично ставиться до мільярдера. Палмер неодноразово називав Маска шахраєм, ставлячи під сумнів його навички програмування та стверджуючи, що технічний магнат «використовує криптовалюту для підвищення свого его». Це призвело до публічної суперечки між ним і ексцентричним босом Tesla.

У свою чергу, Маркус рішуче підтримував Маска, вихваляючи його суперечливу політичну позицію та меми. Один користувач Twitter навіть поскаржився на співзасновника Dogecoin: «Цей хлопець заблокував мене, коли я спитав, чому він занадто захищає Ілона Маска».

Цікаво, що сам Маркус був серйозним критиком індустрії криптовалют. Ще в травні він передбачив крах криптовалютного ринку. Однак, на відміну від Палмера, який багато років тому відмовився від Dogecoin, Маркус продовжував підтримувати монету-мем. ЗМІ повідомляли, що він продав усі свої доджкоїни за вживану машину ще у 2015 році.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$62,958.04

-4.89%

ETH

$3,077.56

-5.14%

BNB

$541.71

-6.67%

XRP

$0.49

-4.81%

SOL

$134.74

-11.28%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше