Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Засновник криптовалюти Dogecoin не планує співпрацювати з Ілоном Маском

9:54 am, 18 Листопада, 2022

Співавтор мем-коїна Dogecoin Біллі Маркус, відомий у Twitter як Шибетоші Накамото, все ще залишається популярною фігурою у криптоспільноті Twitter. У недавній імпровізованій AMA-конференції розробник відповів на запитання своїх підписників. Серед них було й кілька про Ілона Маска. Зокрема, Маркуса запитали, чи знає він нового боса Twitter особисто. На це творець DOGE заявив, що насправді вони ніколи не зустрічалися.

Розробник також відповів на запитання про те, чому не хоче працювати на мільярдера у Twitter. Маркус заявив, що йому подобається його теперішня робота. Він не уточнив, яка саме, але, ймовірно, він кодує або займається розробкою програмного забезпечення.

У твіті, опублікованому 16 листопада, творець Doge поділився своїм поглядом на популярну тему шахрайства з криптовалютою. Він вважає, що неправильно «підганяти» всі цифрові активи під таку конотацію. «Крипто — це просто інструмент», — затвітив Маркус.

Нагадаємо, що Маркус передбачив ріст біткоїна до $ 100 000. За словами батька мем-криптовалюти, коли ВТС торгуватиметься за $ 100 000, він може стати непотрібним для користувачів. Згідно з припущенням Маркуса, людство «або вимре до того часу, або інфляція досягне галактичних розмірів і за $ 100 000 можна буде купити лише сендвіч».

А ще Біллі Маркус нагадав своїм фолловерам, що токен DOGE був створений, щоб висміювати ситуації, подібні до FTX. Він також вважає, що подібні випадки відбуватимуться знову і знову, тому криптоспільноті й потрібна «сатира у вигляді Dogecoin».

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$63,854.68

-1.18%

ETH

$3,139.16

-0.53%

BNB

$602.38

-2.29%

XRP

$0.53

-0.38%

SOL

$143.23

-2.31%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше