Підписуйтеся на наш телеграм канал!

У США противник криптовалют розстріляв криптовалютний банкомат і одразу в усьому зізнався

4:15 pm, 26 Лютого, 2023

Метью Клінгер, 51-річний мешканець Джефферсон-Сіті, штат Міссурі, отримав п’ять років умовного терміну під наглядом після зізнання у стрілянині по біткоїн-банкомату з використанням пістолета.

Клінгер прибув у Vapor Maven на бульварі Міссурі в серпні минулого року і попросив поговорити з генеральним менеджером магазину. Після цього він дістав пістолет, зробив п’ять пострілів в крипто-банкомат і пішов. Клінгер сказав слідчим, що після цього він пішов додому, зізнався в усьому своїй дружині і викликав поліцію. Він також залишив зброю на ґанку свого будинку.

Коли його запитали про його мотиви стрілянини, він сказав, що розстріляв біткоїн-банкомат, «щоб він не міг забрати гроші у будь-кого ще».

Минулого тижня він визнав себе винним у нанесенні майнової шкоди першого ступеня і отримав п’ять років умовного терміну під наглядом. Такі злочинці закріплені за співробітником правоохоронних органів, який стежить за їхніми діями. Це альтернативна форма тюремного ув’язнення, але може стати тюремним ув’язненням у разі неправильної поведінки.

За останні кілька років кількість ВТС-банкоматів значно збільшилася (переважно через бичачий ринок і високий інтерес до криптовалюти у 2021 році). Перший такий автомат побачив світ у жовтні 2013 року, а зараз їх налічується понад 35 000.

У США, де сталася вищезгадана стрілянина, налічується 32 650 біткоїн-банкоматів, і США є безперечним лідером за цією статистикою. Канада посідає друге місце з 2669, а Австралія посідає третє місце з 276. Іспанія, Польща і Сальвадор замикають топ-5.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$60,348.51

-5.61%

ETH

$2,998.90

-6.61%

BNB

$576.01

-3.66%

XRP

$0.50

-3.01%

SOL

$125.62

-8.83%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше