Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Українські розробники створили секретний дрон-камікадзе, який неможливо збити

4:05 pm, 16 Жовтня, 2023

Українські конструктори створили ударний дрон-камікадзе, який може вражати цілі на відстані до 700 км і нести на собі до 50 кг вибухової речовини. Крім того, дрон складно виявити та збити ворожими засобами протиповітряної оборони. Про це в інтерв'ю ТСН розповів представник української компанії-виробника дронів, пише Obozrevatel.

Розробники зазначають, що новий український дрон може долетіти до російського Пскова та вразити необхідні цілі. Також виробники подбали про те, щоби БПЛА було важко знищити. За словами представника компанії-виробника, у дрона немає шасі, тому запуск здійснюється через спеціальну установку. Разом з тим це позитивно вплинуло на аеродинаміку безпілотника.

«Дрон не так легко збити, не так легко зафіксувати. У нього немає шасі, запуск проводиться через спеціальну установку. Але дуже сильно вплинуло на аеродинаміку та стало набагато краще пікірування», — розповів представник компанії-розробника.

Розробники впевнені, що український дрон кращий за іранський «Шахед» за всіма показниками. Вони пояснюють це тим, що Україна має доступ до світових технологій та активно їх використовує.

Раніше ми розповідали про секретний дрон українських розробників, який за одну атаку знищує російську техніку на $ 7 мільйонів. Також ми інформували про надпотужну радіолокаційну станцію 112L4. Пристрій призначений для вимірювання початкової швидкості балістичних об'єктів (снарядів і куль) різного калібру. Вимірювач може бути розміщений двома способами — як на тринозі, так і на САУ — і може бути інтегрований у системи артилерійського вогню.

*титульне фото згенероване ШІ

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$61,336.70

-1.66%

ETH

$2,981.15

-1.34%

BNB

$595.46

1.81%

XRP

$0.51

-2.12%

SOL

$143.44

-2.73%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше