Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Visa та Mastercard зупинили запуск власних криптовалютних продуктів на невизначений час

5:33 pm, 28 Лютого, 2023

Американські платіжні гіганти Visa і Mastercard оголосили про припинення запусків продуктів, пов’язаних із криптовалютами. Таке рішення компанії ухвалили після того, як на ринку сталася низка резонансних банкрутств.

«Нещодавні гучні збої в криптосекторі стали важливим нагадуванням про те, що нам доведеться пройти довгий шлях, перш ніж криптовалюта стане частиною основних платежів і фінансових послуг», — заявив прессекретар Visa. Однак, за його словами, це не змінює криптостратегії та подальших планів компанії. Коли ситуація стабілізується, у майбутньому запуск продуктів для криптосектора буде відновлено.

«Наші зусилля, як і раніше, зосереджені на базовій технології блокчейн і на тому, як її можна застосувати для розв’язання чинних проблем, а також для створення ефективніших систем», — підкреслив представник Mastercard.

Цікаво, що всього тиждень тому Mastercard оголосила про запуск криптовалютних платежів на блокчейні. А у січні стало відомо, що фінансова корпорація планує створити власну NFT-колекцію. У лютому про початок інтеграції криптоплатежів заявила і Visa. Сервіс мав дозволити клієнтам конвертувати криптовалюти у фіатні гроші та навпаки. Восени минулого року керівник Visa Елл Келлі заявив, що компанія підтримає криптовалюти попри проблеми індустрії блокчейну.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$69,729.93

-0.85%

ETH

$3,523.72

-1.27%

BNB

$607.49

3.09%

XRP

$0.61

-1.74%

SOL

$184.95

-1.23%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше