Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Виробник iPhone поскаржився на використання його образу криптовалютними шахраями

5:23 pm, 1 Серпня, 2022

Засновник компанії Foxconn, однієї з найбільших виробників техніки Apple, поскаржився на використання його образу криптовалютними шахраями.

Як повідомив Террі Гоу на своїй сторінці у Facebook, адвокати Foxconn розпочали співпрацю з правоохоронними органами для розслідування незаконного використання його образу. Гоу також наголосив, що він ніколи не інвестував власні заощадження у криптовалюту та не закликав до цього інших. Наразі не відомо для реклами якої саме крипто-платформи використали образ бізнесмена.

Варто зауважити, що Гоу неодноразово позитивно висловлювався про метавсесвіти та їх майбутнє, а його компанія Foxconn нещодавно уклала угоду з Google про отримання інвестицій у розмірі 1.1 мільярда тайваньських доларів ($ 36.7 мільйонів) для розробки нових проектів у метавсесвіті Тайваню.

Незаконне використання образів відомих людей для просування шахрайських проектів стало звичним негативним явищем для криптовалютної спільноти. Так наприкінці травня генеральний директор Tesla Ілон Маск відреагував на діпфейк-відео, в якому він нібито просуває шахрайський криптопроект. У своєму твіті мільярдер заявив, що він не рекламує жоден криптовалютний проект. Відео, яке активно просували упродовж травня на різних платформах, було створене з метою заохочення інвесторів до вкладання коштів у шахрайську платформу, що обіцяла 30% прибутку від крипто-депозитів.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$63,870.82

0.29%

ETH

$3,056.80

-0.39%

BNB

$556.46

0.94%

XRP

$0.50

-0.14%

SOL

$144.34

3.32%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше