Підписуйтеся на наш телеграм канал!

X-Twitter запускає нові рівні преміум підписки для користувачів

10:46 am, 29 Жовтня, 2023

Соціальна мережа X, що належить мільярдеру Ілону Маску, запустила два нових плани підписки для користувачів. Зокрема — рівень Premium+ для тих, хто готовий платити за повну відсутність реклами. Про це пише Детектор Медіа з посиланням на матеріал Reuters.

До плану Premium+ за 16 доларів на місяць ввійшли всі інструменти та функції, які пропонує X, без реклами. Наразі даний тарифний план буде доступний для користувачів, які отримують доступ до платформи через браузер.

Крім цього, на платформі додали базовий рівень, який коштує 3 долари на місяць і надає доступ до найнеобхідніших преміумфункцій, однак з рекламою.

Нещодавно в X стали доступні аудіо- та відеодзвінки для обмеженої кількості користувачів. Телефонувати можна лише людям із власної адресної книги, підписок або верифікованим користувачам.

Раніше ми інформували про те, що Ілон Маск, розглядає можливість заблокувати соціальну мережу X на території Європейського Союзу. Зазначається, що мільярдер «дедалі більше розчаровується» необхідністю дотримуватися закону про цифрові послуги.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$64,946.51

4.94%

ETH

$2,989.70

2.84%

BNB

$581.80

2.22%

XRP

$0.51

0.89%

SOL

$153.37

6.78%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше