Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Youtube заборонить перегляд користувачам, браузери яких блокують рекламу

11:33 am, 11 Травня, 2023

YouTube тестує систему заборони перегляду відеороликів для користувачів з увімкненим блокувальником реклами. Про це повідомили на Reddit. Користувачі опублікували скриншот спливаючого вікна, на якому відображається повідомлення «Схоже, ви використовуєте блокувальник реклами. Реклама дозволяє YouTube залишатися безплатним для мільярдів користувачів у всьому світі».

Працівник YouTube у відповідь на запит модераторів сабреддіта r/YouTube підтвердив факт тестування функції, назвавши його «експериментом». Щоправда, він не вказав жодних додаткових подробиць. Також невідомо, якої кількості людей торкнулося експериментальне нововведення. Зазначимо, що зараз реклама на платформі відсутня тільки для користувачів YouTube Premium.

Як зазначає медіа 9to5google, це логічний хід з боку YouTube. Портал також відзначив і скарги користувачів на зростаючі обсяги реклами, яку неможливо пропустити. При цьому не всі користувачі готові платити за YouTube Premium $ 10 на місяць.

Зазначимо, що актуальна ціна за підписку на YouTube Premium для українців становить 99 грн на місяць за індивідуальний тариф і 149 грн на місяць за сімейний доступ.

Нагадаємо — цієї весни YouTube розпочав тестування мультиперегляду, що дозволяє дивитися чотири програми одночасно. Сервіс передбачений для перегляду спортивного контенту. Функція мультиперегляду працюватиме на різних платформах, включаючи Apple TV, Roku, Fire TV та Chromecast. YouTube планує відстежувати відгуки глядачів упродовж декількох місяців з наближенням сезону матчів НФЛ. Компанія розраховує, що до початку НФЛ мультиперегляд працюватиме у всіх користувачів YouTube TV.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$63,947.61

1.27%

ETH

$3,124.13

0.47%

BNB

$600.30

-0.83%

XRP

$0.52

1.20%

SOL

$142.59

-0.87%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше