Підписуйтеся на наш телеграм канал!

За зникненням творця біткоїна Сатоші Накамото може стояти ЦРУ

3:33 pm, 29 Квітня, 2022

Доля Сатоші Накамото, творця біткоїна і першої криптовалюти як такої, вважається однією з найбільших загадок кріптовалютного світу. За більш ніж 10 років було багато чуток, проте повноцінно ніхто не наблизився до встановлення того, хто такий Накамото і яка його доля.

Днями Піт Ріццо, редактор журналу Bitcoin, розповів у Twitter про своє припущення, що за раптовим зникненням Накамото може стояти Центральне розвідувальне управління США.

Ріццо пов’язує візит колишнього провідного розробника біткоїна, а нині головного наукового співробітника Bitcoin Foundation Гевіна Андресена на нараду в ЦРУ в червні 2011 року і зникнення Накамото. Твіт Ріццо містить скріншот поста Андресена з форуму bitcointalk.org, де він написав про те, що прийняв запрошення від спецслужб обговорити біткоіни.

Ріццо пише, що після візиту Андресена в ЦРУ Накамото «більше не бачили». Андерсен вважав, що презентація в ЦРУ — шанс розвіяти нерозуміння проекту і ідеальна можливість обговорити, як блокчейн та біткоїни допоможуть покращити світ за рахунок посилення конкуренції, усунення бар'єрів для міжнародних платежів і надання людям більшої автономії в їх фінансових операціях.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$63,924.12

4.68%

ETH

$3,058.73

4.51%

BNB

$556.81

4.23%

XRP

$0.51

6.21%

SOL

$143.05

8.30%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше