Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Засновник Dogecoin назвав Ілона Маска шахраєм, який не вміє кодити

8:00 pm, 30 Травня, 2022

Австралійський співавтор цифрової криптовалюти Dogecoin (DOGE) Джексон Палмер назвав Ілона Маска шахраєм, який навіть не знає, як запускати базовий код.

Нещодавно засновник криптовалюти, яка перетворилася на мемкоїни, дав велике інтерв'ю для австралійського політичного журналу Crickey.

Відповідаючи журналістам, які поцікавилися його думкою стосовно невизначеності навколо покупки Twitter Ілоном Маском, Джексон Палмер заявив, що вважає власника SpaceX шахраєм.

Розробник розповів, що на основі особистого досвіду спілкування пересвідчився, що мультимільярдер не дуже тямить у кодуванні. Співзасновник Dogecoin поділився історією, як Маск звернувся до нього за допомогою, коли не зміг самостійно запустити скрипт для боротьби зі спам-ботами в соцмережах.

«Близько року тому, коли Маск говорив щось про криптовалюту, я сказав, що він був і завжди буде шахраєм. Але світ любить шахраїв. Людям подобається ідея, що колись вони також можуть стати мільярдерами, і це мрія, яку він продає», — сказав Палмер.

На думку Палмера, критика Twitter з боку Ілона Маска є трюком, аби підірвати довіру до платформи або принаймні ще більше знизити її вартість.

«Інша альтернатива полягає в тому, що він хоче вбити Twitter в землю, і я думаю, що саме це він і робить», — каже він.

Австралійський розробник також не в захваті від того, як власник компаній SpaseX і Tesla спекулює на імені проекту Dogecoin в соцмережах.

Джексон Палмер — розробник, який створив Dogecoin, криптовалюту на основі мему, яка незабаром стала однією з найбільших за капіталізацією цифрових валют у світі. Він припинив роботу над криптовалютою в 2015 році.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$64,309.96

-3.58%

ETH

$3,148.69

-2.91%

BNB

$605.37

-0.05%

XRP

$0.53

-4.07%

SOL

$146.82

-6.62%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше