Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Засновник Твіттер відкриє біткоїн академію

2:25 pm, 10 Червня, 2022

Співзасновник і генеральний директор Block/Twitter Джек Дорсі об'єднався зі співаком Jay-Z, щоб запустити The Bitcoin Academy в Marcy Houses — академію блокчейну для малозабезпечених людей із Брукліну, де виріс Jay-Z. Про це Дорсі повідомив своїх прихильників у Твіттері.

Як розповіли журналісти Тechcrunch, мета створення академії - надання фінансової освіти у сфері криптовалют. Заняття проводитимуть Ламар Вілсон, власник сайту Black Bitcoin Billionaire і Наджа Робертс, засновник і генеральний директор компанії Crypto Blockchain Plug. Навчання відбуватиметься двічі на тиждень з кінця червня по вересень, а учасникам програми нададуть смартфони, пристрої MiFi (мобільна точка доступу до інтернету) і річний план занять. Також для батьків з дітьми буде розроблема програма вихідного дня.

Втім, є багато критиків такої ідеї. Враховуючи нестабільність криптовалюти та поширеність шахрайства, проект може негативно вплинути на учасників. Про це написав у Твіттері крипторозробник Остін Робі.

Навіщо оподатковувати мільярдерів для створення надійної мережі соціального захисту, коли вони пропонують такі чудові ідеї?
Якби ви запитали малозабезпечених мешканців Брукліна як найкраще задовольнити їхні потреби, скільки з них відповіли б "уроки по біткоїну"?

Попри негативні відгуки, засновники вірять в успіх проекту та вже працюють над його запуском. The Bitcoin Academy — не єдина безкоштовна ініціатива, так блокчейн-платформа Binance запросила нових користувачів пройти онлан-курс та вікторину, після чого впродовж 150 днів в особисті кабінети учасників зараховуватимуть криптовалюту SHIB.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$63,988.43

-0.84%

ETH

$3,063.48

-0.54%

BNB

$560.40

1.05%

XRP

$0.51

3.84%

SOL

$143.58

0.20%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше