Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Засновника криптовалютного майданчика, що закрився, викрали і піддали тортурам

3:06 pm, 25 Березня, 2023

За даними ЗМІ, самопроголошеного «Крипто Короля» і засновника збанкрутілого криптопроекту AP Private Equity Ейдена Плетерскі викрали і катували, намагаючись отримати мільйони в якості викупу.

У розпорядження новинного агентства телеканалу CTV News Toronto (CTVNT) потрапили документи, що розкривають подробиці інциденту, який стався з Ейденом Плетерскі. Він був викрадений злочинцями в центрі Торонто і протягом трьох днів зазнавав тортур і побиття — злочинці намагалися отримати викуп в обмін на його життя.

«Його викрали і тримали приблизно три дні, возили по різних частинах південного Онтаріо, били, катували, дозволяли дзвонити тільки конкретним людям і вимагали багатомільйонний викуп», — про це йдеться в матеріалах судової справи, порушеної за фактом викрадення Плетерскі.

Представник поліції Торонто в інтересах слідства відмовився коментувати показання свідків, список підозрюваних осіб і статус арештів, здійснених у зв’язку з цією справою.

«Ейден керував бізнесом, у який, як він говорив людям, вкладе їхні гроші, але цього не сталося. Він не зробив нічого з того, що обіцяв. І, очевидно, що він винен людям дуже багато грошей», — прокоментував ситуацію керуючий у справі про банкрутство Роб Стелзер.

23-річний засновник AP Private Equity Плетерскі залучив у свій криптопроєкт приблизно $ 40 млн. Плетерскі гарантував інвесторам, що збільшить їхні вкладення щонайменше на 7%, але насправді більше ніж 98% зібраних ним коштів так і не було інвестовано, а використовувалося для купівлі предметів розкоші та особистого збагачення.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$64,172.71

-3.37%

ETH

$3,129.17

-2.75%

BNB

$608.90

0.45%

XRP

$0.53

-3.60%

SOL

$147.31

-5.04%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше