Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Гендиректор криптовалютної біржі Coinbase намагається довести, що біткоїни користувачів захищені належним чином

2:14 pm, 12 Травня, 2022

Після звіту Coinbase, в якому компанія оголосила про свої збитки, у соціальних мережах стало популярним повідомлення про те, що користувачі не захищені у разі банкрутства. Проте генеральний директор Coinbase Брайан Армстронг пояснив, що інструменти безпеки активів «працюють як і завжди».

У звіті компанії за перший квартал 2022 року Coinbase повідомила про свої перші збитки у розмірі 430 мільйонів доларів. Крім того, компанія також зазначила, що кількість користувачів, які здійснюють операції на біржі, скоротилася з 11,4 мільйона до 9,2 мільйона.

Після того, як було оголошено про втрати, у Твіттері почалися побоювання щодо озвученої інформації про процес банкрутства. Зокрема, зі звіту в SEC цитують такі слова: «У разі банкрутства криптоактиви, якими ми володіємо від імені наших клієнтів, можуть бути піддані процедурі банкрутства».

У відповідь на ці побоювання Армстронг запевнив користувачів, що компанія «не має ризику банкрутства» і що кошти клієнтів у безпеці. Проте він сказав, що у разі банкрутства компанії існує «малоймовірна» можливість того, що суд ухвалить рішення розглядати роздрібні активи користувачів як частину компанії, навіть якщо це завдасть шкоди клієнтам.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$63,974.62

6.15%

ETH

$3,059.42

5.90%

BNB

$557.75

5.23%

XRP

$0.51

7.35%

SOL

$143.44

10.49%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше