Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Ілон Маск погодився з регуляторною політикою ЄС щодо майбутнього інтернету

6:02 pm, 11 Травня, 2022

Як відомо, наразі ЄС закінчив працювати над Digital Services Act — документом, що почне регулювати більшість речей у інтернеті, до якого ми звикли. І Ілон Маск з більшістю цих пропозицій погоджуються — це стало відомо дякуючи публікації єврокомісара Тьєррі Брентона в Твіттері.

DSA — це всеохоплюючий документ, який розробили в ЄС шоб зробити інтернет майбутнього кращим (зі слів авторів документу). Він буде регулювати необхідність створення алгоритмів пошуку нелегального контенту, контенту ненависті к соціальним групам людей і таке інше. Але не тільки — наприклад, він буде описувати необхідніть проектування інтерфейсів таким чином, щоб вони не могли ввести людей у оману. Справа благородна, але з такими пропозиціями ми можемо скінчити серед інтернету однакових сайтів де всі говорять одне й те ж саме лише тому, що тільки так і можна.

Чимало в новому законі і корисних речей. Нові правила також забороняють IT-компаніям, таким як Amazon, Google та Meta, використовувати конфіденційну інформацію — вік, стать, расу, релігійні та політичні погляди — для показу таргетованої реклами.

Дивно, але з таким майбутнім погоджується Ілон Маск, який признався на відео, що схожим чиним бачить вирішення проблем інтернет-платформ (сюди можуть віднести і криптобіржі). При цьому, він заявив що у разі необхідності його компанії допоможуть всім, чим можуть. До чого тут це?

Ілоне, якщо тебе утримують, одягни жовту футболку або окуляри.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$70,715.10

2.78%

ETH

$3,558.90

2.13%

BNB

$582.37

2.37%

XRP

$0.63

2.62%

SOL

$186.16

1.83%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше