Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Китайські розробники створили інноваційний бойовий БПЛА, що може розділятися на декілька менших дронів

6:47 pm, 19 Березня, 2024

Китайські вчені заявили про створення нового типу бойового дрона, що не схожий на жодний з тих, що коли-небудь бачили на полі бою — він може миттєво розділитися на два, три або навіть шість дронів меншого розміру, залежно від поставленого завдання. Про це пише SCMP.

Кожен з менших дронів має лише одну лопать, але може ширяти й вільно пересуватися у просторі. Менші БПЛА можуть спілкуватися один з одним, і кожен з них може виконувати різні ролі - командування, розвідку, відстеження і навіть атаку.

Нагадаємо — китайські науковці створили безпрецедентно яскравий лазер, який передає частинки звуку замість світла. На цей час він вважається найпотужнішим звуковим лазером у світі.

Також раніше ми інформували про те, що науковці Китайського Оборонного науково-технічного університету в Чанші створили професійний симулятор ведення віртуальних боїв у космосі. Новий симулятор моделює і прогнозує процес космічних битв і служить не тільки інструментом для планування тактичних операцій, але і для підвищення навичок у сфері космічних воєн. Донедавна проект вважався секретним.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$69,603.28

4.95%

ETH

$3,624.42

18.34%

BNB

$593.97

3.57%

XRP

$0.53

5.07%

SOL

$184.74

8.64%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше