Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Мама Ілона Маска заборонила йому боротись з Марком Цукербергом через конкурента Twitter

3:26 pm, 23 Червня, 2023

Мама Ілона Маска Мей Маск заявила про те, що вона скасувала бій сина з главою Meta Марком Цукербергом за правилами MMA. Про це вона написала у своєму Twitter.

«Насправді я скасувала бій. Але їм ще не сказала. Однак я продовжуватиму говорити про те, що бій скасовано, про всяк випадок…», — повідомила Мей Маск. Раніше мама мільярдера також запропонувала провести бій на словах. «Бійтеся лише словами. Сидячи у кріслах. На відстані метр один від одного. Найсмішніший із вас переможе», — написала вона.

Сам Ілон Маск з гумором поставився до слів матері, відповівши: «Мам, я все одно битимуся з ним, припини».

Маск запросив Цукерберга на бій «у клітці» 21 червня 2023 невдовзі після новин про те, що Meta розробляє власний аналог Twitter. Засновник корпорації Meta відреагував, опублікувавши скриншот твіту Маска з написом «відправ мені місце». Президент Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) Дейна Вайт заявив про те, що говорив і з Маском, і з Цукербергом — обидва налаштовані «серйозно»

За словами Маска, він колись брав участь «у справжніх вуличних боях у ПАР» (звідки мільярдер родом). Своєю чергою Цукерберг є бійцем ММА і вже вигравав турніри з джиу-джитсу. Нещодавно він пройшов виснажливе багатоборство Murph Challenge менш ніж за 40 хвилин.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$66,886.58

1.97%

ETH

$3,106.70

5.13%

BNB

$580.70

1.61%

XRP

$0.52

1.41%

SOL

$172.54

6.45%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше