Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Нова технологія прослуховує смартфони щоб персоналізувати рекламу

10:34 pm, 16 Грудня, 2023

У мережі можна знайти чимало історій про те, як людям випадає реклама того, про що вони нещодавно говорили, що нібито вказує на те, що смартфони слухають своїх користувачів і передають ці дані для формування реклами.

Компанії в цьому, звісно, не зізнаються, але тепер у нас є докази того, що такі технології існують і вони активно задіяні.

Компанія Cox Media Group представила такий продукт під назвою Active Listening. Це ПЗ саме для прослуховування користувачів за допомогою мікрофонів у смартфонах, але не тільки.

Також ПЗ можна використовувати в розумних телевізорах і багатьох інших сучасних пристроях. Розробники кажуть, що їхнє ПЗ може ідентифікувати потенційних клієнтів «на основі випадкових розмов у реальному часі».

Складно сказати, чи використовує вже хтось технологію CMG, але, з одного боку, компанія просуває її як рішення майбутнього, тобто це досить свіжий продукт, а з іншого — компанія нібито надає дані про ефективність інвестицій, що може вказувати на те, що клієнти у неї вже є (і багато). У будь-якому разі, CMG може бути далеко не першою компанією з такою розробкою.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$66,164.57

6.00%

ETH

$2,998.70

3.62%

BNB

$581.43

2.63%

XRP

$0.52

3.60%

SOL

$163.12

13.66%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше