Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Штучний інтелект змінить на фото расу людини, колір шкіри і волосся

6:53 pm, 20 Травня, 2023

Чеська компанія Paranormal studio продемонструвала вельми незвичайну і вельми гостру з огляду на актуальні світові тренди розробку. Мова йде про технологію на основі ШІ, яка дає змогу змінювати расу, колір шкіри, волосся та інші аспекти зовнішності людини. Розробники кажуть, що ця технологія стане в пригоді для розробників ігор і фільмів.

«Ми розробляємо пайплайн для використання ШІ у фільмах та іграх. Якщо ви хочете допомогти нам створити ці технології майбутнього, дайте нам знати! Зараз ми не проводимо бета-тестування, але ми відкриті для інвестицій або спільної розробки» — повідомили представники проекту.

Із заяви компанії зрозуміло, що технологія ще не готова для комерційного використання, і поки неясно, коли буде готова. Але демонстрація має досить вражаючий вигляд. Водночас така технологія з погляду актуальних світових трендів, пов’язаних із расовою (та іншими видами) рівністю, може бути сприйнята вельми критично. Наприклад, портал Fast Company пише, що такий ШІ, ймовірно, є не найкращою ідеєю, і називає демонстрацію Paranormal щонайменше дикою.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$62,539.24

-3.64%

ETH

$3,040.72

-3.15%

BNB

$538.57

-4.37%

XRP

$0.48

-2.70%

SOL

$132.28

-10.55%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше