Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Sony представили набір трекерів руху для віртуальної реальності

3:08 pm, 29 Листопада, 2022

Японський технологічний гігант Sony представив новий набір трекерів руху Mocopi, призначених для взаємодії з віртуальною реальністю. Як з’ясували журналісти видання Bloomberg, новинка буде доступна для покупки вже у січні 2023 року.

Трекери руху Mocopi доступні і для Android, і для iOS. Вони складаються із шести так званих шайб, які необхідно вдягати на щиколотки, зап’ястя рук, голову та стегна. Трекери розроблені для анімації аватарів у додатку Sony Metaverse.

Щодо вартості, за словами виробників Sony, набір Mocopi коштуватиме $ 360 і буде доступний в офіційних магазинах техногіганта. У компанії також є гарнітура PlayStation VR, призначена для використання з ігровою консоллю компанії PlayStation. Також розробники працюють над оновленою версією, яка матиме назву PlayStation VR 2, її випуск запланований на лютий 2023 року.

Нагадаємо, що декілька днів тому стало відомо про нову покупку Sony — фірма купила компанію Beyond Sports, розробники якої створили алгоритм перетворення зображення спортивних подій на 3D-об'єкти всередині віртуальної реальності. Проект оцінюється приблизно у $ 70 млн, його мета — створити технологію, яка дозволила б виробляти контент, пов’язаний з футбольними, баскетбольними, тенісними та бейсбольними змаганнями в режимі реального часу.

Як стало відомо, Sony планує об'єднати інтелектуальне надбання фірми Beyond Sports та іншої, придбаної ще у 2011 році компанії Hawk-Eye Innovations, яка свого часу винайшла спосіб у будь-який час визначати положення ігрового м’яча. Якщо у Sony вийде втілити задумане, техногігант зможе відтворити точну симуляцію спортивної події у реальному часі в 3D — у ній і гравці, і сам м’яч будуть рухатися максимально реалістично.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$63,154.76

6.66%

ETH

$3,113.12

4.17%

BNB

$588.73

4.96%

XRP

$0.53

2.35%

SOL

$144.23

4.34%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше