Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Українські біженці не розуміють, як отримати підтримку на карту Binance

10:54 am, 13 Травня, 2022

Нещодавно ми публікували гайд про те, як зареєструвати Binance Card, за допомогою якої українські біженці, що перебувають у ЄС, можуть отримати підтримку від низки НПО.

Саме зі статусом біженця та конкретними НПО виникла основна складність. У коментарях до відео користувачі пишуть:

«Українці, комусь вже вдалося зареєструватися та отримати 75 $?

Я запитала у служби підтримки куди завантажувати закордонний паспорт з візою для підтвердження, що я біженець, адже згідно інструкції в якості документу я маю завантажити український паспорт, а без підтвердження статусу біженця, згідно інформації на сайті, я не маю права на 75 $, а також який порядок та строки нарахування коштів і мені не змогли допомогти, сказали слідкувати за новою інф в телеграм каналі.
Цікавить як і чи дійсно кошти нараховують чи це рекламна компанія для виконання kpi по оформленню нових карток. Дивно, що цієї інф немає"

«Чтоб полуить 225BUSDТ нужно форомить карту, потом зарегистрироваться в одной из трёх некомерческих организаций в ЕС. Там получить статус, проще говоря, бумажку о том что ты беженец. И скан этой бумажки отправить на бинанс.
Что это за организации и какой у них адресс- это секрет, бинанс не пишет. Иначе все получат сейчас по 225BUSDТ.»

«Після реєстрації запросили верифікацію за допомогою якогось документу. Не можу пройти — паспорт не підходить. І на цьому етапі взагалі никуди не пускає і додаток, і сайт.»

Нам не вдалося знайти повноцінних відповідей від майданчика в коментарях до відео, однак варто зазначити, що Binance зі свого боку також не несе відповідальності за роботу НПО. Що, втім, не вирішує ситуацію.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$69,828.80

-0.76%

ETH

$3,518.37

-1.66%

BNB

$605.62

2.68%

XRP

$0.61

-1.93%

SOL

$183.84

-2.02%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше