Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Вчені дійшли висновку, що інопланетяни можуть жити на планетах Сонячної системи

5:26 pm, 8 Травня, 2024

Дослідження можливості існування життя на інших планетах не обмежується лише пошуком землеподібних екзопланет. Вчені також звертають увагу на менш очевидні місця у нашій Сонячній системі, такі як кільця Юпітера та Сатурна. Науковці виявили, що ці кільця, які складаються переважно з водяного льоду і вуглецевих сполук, можуть бути потенційним місцем для існування простих форм життя.

Життя, як ми його знаємо, потребує трьох основних компонентів: джерела енергії, органічних матеріалів і рідкої води. У кільцях Сатурна і Юпітера виявлені два з трьох необхідних елементів: сонячне світло та вуглецеві сполуки, такі як бутан і пропан. Основна перешкода для існування життя в кільцях — відсутність рідкої води, оскільки вода там знаходиться у вигляді льоду через низькі температури.

Однак, ідея про можливість життя у таких умовах не відкидається повністю. Деякі науковці припускають, що під певними умовами тепло від Сонця може бути достатнім для того, щоб частково розтопити лід, створюючи місця з рідкою водою.

Нагадаємо — на ранчо Скінвокер у північно-східному районі штату Юта (США), яке відоме своєю активністю пов’язаною з НЛО та паранормальними явищами, зафіксували чотири невідомих летючих об'єкти. Цей момент було знято високошвидкісною камерою під час нового епізоду шоу «Таємниця ранчо Скінвокер» на каналі History Channel.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$66,035.61

-1.27%

ETH

$3,061.10

-1.78%

BNB

$572.30

-0.88%

XRP

$0.51

-2.71%

SOL

$168.63

-2.52%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше