Підписуйтеся на наш телеграм канал!

Японія може ввести криптовалютні «санкції» проти росії, посиливши тиск на майнерів та криптовалютні біржі

3:47 pm, 8 Липня, 2022

Американські дипломати закликали владу Японії посилити тиск на криптовалютні біржі та майнерів країни, щоб ті розірвали будь-які зв’язки з росією — все для того, щоб фінансово ізолювати державу-терориста від зовнішнього світу.

Як повідомили журналісти, американські дипломати закликали Токіо вплинути на стан справ та припинити майнінг криптовалют в Іркутській області (Сибір). Також дипломати надіслали запити з проханням про обмеження співпраці з росією деяким із понад 30 ліцензованих криптобірж Японії.

На момент написання новини офіційних повідомлень від японських бірж опубліковано не було, втім представники Японського агентства фінпослуг (FSA) підтримують припинення будь-яких фінансових зв’язків з росією. Також у Вашингтоні заявили, що країна та її союзники «єдині в рішучості притягнути росію до відповідальності за війну проти України».

Нагадаємо, у ЄС вже готують наступний пакет санкцій проти держави-терориста, який включатиме не лише відключення від SWIFT нових російських та білоруських банків, а й кіберсанкції щодо криптовалюти. Цікаво, що всі попередні пакети санкцій не мали миттєвих наслідків, але вже є інформація про падіння російської економіки на декілька відсотків у цьому році. Тенденцію можна побачити і в криптовалютному секторі - якщо в перші дні війни компанії ще коливалися щодо впровадження санкцій проти Росії, то зараз вони активно імплементують положення шостого пакета санкцій.

Підписуйтеся на наш телеграм канал!

BTC

$64,253.96

-3.58%

ETH

$3,143.46

-3.02%

BNB

$604.41

-0.20%

XRP

$0.53

-4.16%

SOL

$146.00

-6.88%

Всі курси
Підписуйтеся на наш
телеграм канал!
Свіжі новини та огляди
ринків криптовалют останньої
доби прямо у вашому мессенджері. Чекаємо на вас!
ПЕРЕЙТИ
Показати більше